Tlf: +45 3251 5111 E-mail: cau@cau.dk

Pension

For CAU er det vigtigt, at Cabin Crew i SAS har gode ansættelsesvilkår, og et vigtigt element i vores overenskomst med SAS er vores pensionsordning og tilhørende forsikringsdækninger.

SAS og CAU har siden 2007 haft pensionsselskabet VELLIV (tidligere Nordea) som den primære pensionsleverandør for opsparingen til pension og forsikringsdækningen ved lossof license og ved tab af erhvervsevne. Udover pensionsordningen med tilhørende forsikringsdækninger har Cabin Crew i SAS også en gruppelivsforsikring i Forenede Gruppeliv og en frivillig sundhedsforsikring hos Danica.

RTM A/S er Cabin Crews’ pensionsmægler, og det er RTM’s opgave at rådgive alle Cabin Crew om pensionsordningen og de tilhørende forsikringsdækninger.

Nyansatte bliver automatisk kontaktet af RTM med tilbud om et rådgivningsmøde, når SAS har tilmeldt medarbejderen til pensionsordningen.

RTM vil gerne rådgive alle Cabin Crew i SAS, og RTM er regelmæssigt tilstede for rådgivning i CAU’s lokaler på Amager Strandvej 418. Du kan booke mødetid med pensionsrådgiveren fra RTM på dette link:

http://rtm.dk/rtmbooking/selectbooking.html

 

Du skal oplyse følgende for at kunne booke møde

Account Name:                     SASCabin

Password:                             Friend123456

Du kan også kontakte RTM på +45 43531444 eller mail SAS@RTM.DK eller direkte til Mogens Rosengaard på telefon 26325131.

Sundhedsforsikring – Obligatorisk ordning tilbud – klik på nedenstående link

SAS CAU – RTM – 10.01.2020