Tlf: +45 3251 5111 E-mail: cau@cau.dk

SMART-LEARNING

TILSKUD TIL SMART-LEARNING

CAU har tidligere skrevet ud at vi har indgået et samarbejde med uddannelsesudbyderen Smartlearning.dk. Her har man mulighed for selv at sammensætte et uddannelsesforløb af forskellige online moduler enten på akademi eller diplom niveau. 

Enkelte deadlines for tilmelding er allerede overskredet, så hvis du går og overvejer at deltage på et kursus, anbefaler vi du går ind på nedenstående link snarest muligt.

Læs mere her: https://www.smartlearning.dk

Det er muligt at tage denne form for uddannelse som en bruttolønsordning over en 12 måneders periode. Bruttolønsordningen er kun mulig som aktiv som flyvende bosiddende i Danmark og skal aftales via egen manager. Du finder beskrivelse, information og vejledning om bruttolønsordningen vedhæftet denne mail. 

Orlovsmedlemmer og udenlandsk bosiddende har også mulighed for at benytte sig af tilbuddet, men som skrevet ovenfor kan det ikke køre som en bruttolønsordning. Her vil man selv skulle betale forud og herefter få de 20% refunderet af CAU. 

Hvis du tilgår en uddannelse via smartlearning.dk vil du efterfølgende kunne få et tilskud på 20%  pr. modul fra CAU samt få refunderet udgifter til bøger på op til 500 kr. ved fremvisning af kvittering. For at modtage tilskuddet, skal du sende dine kontooplysniger sammen med kopi af faktura og kvittering for bøger til cau@cau.dk

Vi gør dog opmærksom på, at tilskuddet kræver minimum 6 måneders medlemskab af CAU.

Har du spørgsmål til ordningen kan du skrive til cau@cau.dk.  Vi håber, at du vil se dette som en mulighed for at udvide og udvikle egne kompetencer i fremtiden.