Tlf: +45 3251 5111 E-mail: cau@cau.dk

Skønhedsklinik

20% på alle behandlinger hos Cosmo Lasers 3 -snart 4 klinikker i Danmark.

Cosmo Laser har pt 3 klinikker, to i København og 1 i Århus, og en mere på vej i Nordsjælland til sensommeren 2019.


Vi udbyder alle former for kosmetisk laser til Permanent hårfjerning, karsprængninger, aknear/grov hudstruktur, Rynke behandlinger, solskader (pigmentpletter) samt injektionsbehandlinger med Fillers og Botox.

Cosmo Laser har eksisteret i 10 år, og har igennem tiderne været nogle af dem der har været med til at sætte en høj faglig standard i branchen.

Vores værdigrundlag er høj faglighed, integritet og tilgængelighed som vi benytter aktivt i alle dele af vores forretning. Vi er naturligvis registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed som kosmetisk behandlersted, og overholder alle lovkrav samt vores egne standarder for ekstra sikkerhed.

Vi insisterer på at give vores kunder en faglig og respektfuld sparring, samt rådgive ud fra nogle etiske standarder om at naturlighed er vores varemærke. Vi overbehandler aldrig og dette har også givet os en stor og voksende kundegruppe der har tillid til at vi hjælper dem med at bevare deres friske og naturligt ungdommelige udseende med respekt for den alder man nu engang har.  

Der skal forud for behandling altid bookes en gratis konsultation 1. gang en ny behandlingstype opstartes – og vær opmærksom på at der forud for injektionsbehandlinger skal gå 48 timer fra konsultation til behandling.

Book tid i dag på www.cosmolaser.dk og oplys du er medlem af CAU, så modtager du din rabat på 20% på behandlinger og 10% på produkter. Oplys dette til din behandler.