Tlf: +45 3251 5111 E-mail: cau@cau.dk

A-kassen

CAU har ikke sin egen A-kasse, men samarbejder tæt med FTF-A.

Det er nemt at komme med i FTF-A’s a-kasse, du kan følge linket nederst på denne side, eller du kan gå direkte til FTF-As hjemmeside her: www.ftf-a.dk

Din a-kasseforsikring er din ene og alene. Den sikre dig økonomisk tryghed, hvis du i en kortere eller længere periode står uden job. Den første udbetaling kan dog tidligst ske efter 1 års medlemskab, hvor du skal have haft 1.924/1.258 løntimer. Det kan derfor være fornuftigt, at du melder sig ind i din a-kasse FTF-A i god tid.

Er du i forvejen medlem af en anden a-kasse, kan du nemt skifte til FTF-A. Når du bliver overflyttet til FTF-A, følger alle dine rettigheder fra den anden a-kasse med dig. Det betyder, at du stadigvæk har nøjagtig samme ret til dagpenge og efterløn.

FTF-A tager sig af din overflytning og sørger naturligvis for, at du ikke kommer til at betale kontingent til to a-kasser på én gang. Det gælder uanset hvornår du skifter.

Du kan melde dig ind eller blive overflyttet via FTF-A’s hjemmeside.

Hvorfor skifte din a-kasse?
FTF-A er en af de billigste a-kasser i Danmark.  Se priserne her: http://www.ftf-a.dk/bliv-medlem/priser/. Desuden har FTF-A en række medlemstilbud som fx jobrådgivning og lønsikring. Det kan du læse mere om på FTF-A’s hjemmeside, hvor du også finder mange relevante links. Adressen er www.ftf-a.dk

FTF-A (A-kasse)

Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. nr.: 70 13 13 12 Fax: 32 96 96 10
(Post sendes til FTF-A, Postboks 220, 0900 København C)